مزاج No Further a Mystery
مزاج No Further a Mystery
Blog Article
میوهجات: هلو، هندوانه، خیار، نارنگی، توتفرنگی، کیوی، زردآلو و مرکبات
به دلیل تعدیل مزاج، غذاهای تر حالا چه گرم و تر و چه سرد و تر مثل آلو، اسفناج، تخم ریحان و برنج برای افراد خشک مزاج مناسبتر است.
پس از شناخت خصوصیات انواع مزاجها به بررسی مواد غذایی مفید و مضر برای هر کدام میپردازیم. صفراویها همانطور که پیش از این گفتیم، دارای طبع گرم و خشک هستند. آنها همیشه احساس نیاز شدید به نوشیدن آب مخصوصا در فصول گرم سال دارند.
افراد با مزاج گرم و تر میل به خوردن شیرینی و ترشی را توام باهم دارند و از خوردن همه غذاها لذت میبرند.
جالینوس دیگر حکیم بزرگ یونانی، با توجه به نظریات سقراط نظریه اخلاط اربعه را ارائه داد.
يمكنك معرفة مزاج الشخص الآخر عن طريق تركيزك على لغة الجسم وتعبيرات الوجه والصوت. يمكنك ملاحظة إذا كان الشخص يبدو متوترًا أو مسترخيًا، وإذا كان يتحدث بصوت مرتفع أو منخفض، كما يمكنك ملاحظة تعابير الوجه وحركات اليدين التي قد تكشف عن حالته المزاجية.
یکی از جاهایی که این موضوع به صورت کاملا تخصصی مورد توجه قرار گرفته، طب سنتی است. طب سنتی همیشه منتقدان خودش را داشته و با این حال امروزه شاهد اثربخشی نتایج پژوهشهای این عرصه در درمان بسیاری از بیماریها هستیم. در طب سنتی تمرکز بر روی علل ایجاد کننده بیماری است.
باوری قدیمی وجود دارد که میگوید مزاج در اثر واکنش بین عناصر چهارگانه (آب، آتش، خاک، هوا) جسم ایجاد میشود.
ممکن است با مشکلاتی مثل عدم توجه و تمرکز یا فراموشی دست و پنجه نرم کنند. افرادی که مزاج گرم و تر یا دموی دارند، معمولا در ظاهر، بدن درشتی دارند. پوست آنها نیز سرخ و سفید بوده و موهای پرپشتی دارند. در دسته افراد خوش خواب قرار میگیرند و پوستشان نرم و مرطوب است.
سبزیجات: کرفس، کنگر و سبزیها (جعفری، تره، ترخون، مرزه، نعناع و ریحان)
بادر نظر گرفتن اینکه تا قبل از متفکران یونان باستان روش منسجم پزشکی بر پایه مزاج (روشهای شیمیایی تنظیمکننده رفتار انسان) نیست اما ممکن است ریشه در تمدنهای مصر باستان[۲] و بینالنهرین[۳] داشته باشد. اما اولین مدارک از نوشتههای Mazaj نظریهپرداز پزشکی الکمئون (حدود ۵۴۰–۵۰۰ قبل از میلاد) بدست آمده که شامل فهرست مزاجی طولانی شامل عناصر اساسی توصیفشده توسط امپدوکلس مانند آب، هوا، خاک، آتش، و غیره بود. بقراط نیز معمولاً با به کار بردن این ایده در پزشکی اعتبار دارد.
در واقع، موضوعی را که اساس طب قدیم بر آن استوار میباشد، مسکوت گذاشتهاست.[۹]
بدن انسان حاوی خون، بلغم، صفرای زرد و صفرای سیاه است. اینها هستند که ساختار آن را میسازند و باعث درد و سلامتی آن میشوند. سلامتی در درجه اول حالتی است که در آن این مواد تشکیل دهنده از نظر قدرت و کمیت نسبت صحیحی با یکدیگر داشته باشند و به خوبی با هم مخلوط شوند.
افراد دارای مزاج سرد و تر استخوانبندی درشتی دارند و استعداد چاقی در آنها زیاد است.